I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 14 March 2012

Assalamualaikum pon susah ?


Hohooooooohooooiiii . Cewaahhhh . dah macam M . Daud Kilau kan ? Haha . Lantak Laa :P
Tapii , Bukan pasal M . Daud Kilau yang nak aku bebel kat sini . :)

 Ouh ouh ouh . lame tak blogging . jari jemari aku pon dah lesu dan tidak bermanya lagi . kui3 . otak pon dah lame tak polish . tapi , mengenangkan blog aku yang dah lama terbengkalai ni . aku pon terus menggapai lappy aku dan terus berbebel seorang diri , tanpa ada seorang pon yang peduli . 

Semakin hari , aku semakin pelik dengan manusia sekarang . nak tau kenapa ? Jom dengar cite aku !


Bermula jam 8.00 malam . (# cewahhh , saje je wat gimik )
Waktu tu adalah waktu kebiasaan aku on9 . jeng3 . Tibe-II aku ditegur oleh seorang MAMAT yang agak pelik namanya . ********* Tapi aku kenal dia , sebab dia budak satu sekolah dengan aku . 
Dia tak reti bagi salam kot . ! terus tegur Hi ! Aku memang tak suka betul dengan orang yang tak reti bagi salam . Unless lah kalau kau tuu Non-Muslim . 

Dia tak reti bagi salam kan ? So , Biar aku laa yang bagi salam . Assalamualaikum :))

U know what ? Dia cakap aku macam ustazah sebab bagi salam panjang sangat . !
Well helloooooo !!!!! Salam tu bagus lah . Bukan nak tunjuk yang aku ni alim ke hape ! Tapi kau tuu memang orang islam kan ? salah ek kalau aku nak bagi salam ? Aku yang pelik , atau kau yang Pelik ? 

Lebih menyedihkan , dia cakap aku bajek bagus ? Aku memang tengah cuba membaguskan diri aku . sebab aku tak nak , depan Allah nanti aku tak cukup bagus . kau dah cukup bagus ke nak menghadap Allah nanti ? Aku bagi salam pun kau cakap aku pelik , alim , bajek bagus . Well , lantak kau lah . Tak jejaskan hidup aku ponnn . Btw , Aku dah remove budak tuu dari friendlist aku . 

Buat ape aku nak simpan kawan yang macam tuuu . tak penting -.-

tapi ade jugak yang bagi salam , tapiiii . semekom , cekom , calam , errkkk -.-
makna dia lain ! rosak bahasa jer .  kau tau takkkk . Huh , tak guna aku bebel lame-II kat sini . 
Sooryy to say . 
Dunia dah akhir zaman . . :/

2 comments: