I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 2 March 2012

Aku Kan Transformer


Makin lama , makin bertambah tambah perasaan malas nak UPDATE blog . Bukannya apa , kalau aku update , bukannya korang kesah ponn . :')


It's okay lah . Lantak aku lah nak bebel sorang-2 . :D 

Harini aku nak share ngan korang pasal sorang budak SENGAL .
sengaja aku BOLD kan perkataan sengal tuuu :p
jyeahhh . sukahati aku jer cakap orang lain SENGAL . Macam laa aku tak sengal kan ? Lantak laa :P

Bermulanya penceritaan aku , apabila tepat jam 10:20 .
masa tuu , semua manusia akan bertukar jadik TRANFORMERS dan bertindak garang . Haha . Okay ! aku tipu :P .
Masa tu , semua pelajar form 1,2,3 akan rehat . Masa tu jugak lah tugas aku sebagai MAWAS dimulakan . Jyeahh . Bukan nak riak ye . tapi aku memang pengawas :)

Agak luar biasa sebab harini aku jage KANTIN . Sobs Sobs Sobs :'(
Tak Suke Jage Kantinnn ! Sebab ? jyeahh . Aku kene jage budak-2 yang tak tau BERATUR & Tertinggal telinga dekat rumah .

Aku bebel pon dia buat tak amek port . ! Lepas tu dia buat muke TOYA + Cakap : ek elehh , mentang-2 pengawas . bajek bagus ! :p

Laa , baru tau ke yang aku ni bagus . ! Haihhh . Kemarahan aku membuak-2 mase tu . Ikutkan hati , ade jugak yang telan garfu haritu . BUT ! Kite kene sabar dengan anasir-2 yang tak pahamm bahasa . 
Aku pun sambil tersenyum , terus mengalih pandangan . 

" Dia " yang SENGAL tu pon terus memotong barisan dengan Kurang Ajarnya . 
Nak Kena ajar jugak ker tuu ? tak paham-2 lagi aku dah cekak pinggang dekat tepi tuu ?

But , its okay lah . Aku dah jalankan tanggungjawab aku . Kau tak hormat aku ? Aku pon tak hormat kau . ADIL :) fair and square kan ? 

#Rase macam nak jadik TRANSFORMER and tendang SENGAL tu cukup-2 . HAHA xD