I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 12 February 2012

BE MINE by TASHA MANSHAHAR




hey hey hey , tadi kan . time aku tengah facebooking , tetibe aku teringat lagu yang i-syah eycah post dekat wall aku :) . kalau nak tengok blog dye , boleh klik dekat nama yg aku tulis tadi .

nak tau tak lagu ape ? hmmm , pernah dengar lagu be mine ? best tau lagi ni . sempoiiii jer , aku pon layan jer lagu nie . Tapi sebelom dengar lagu ni . klik PAUSE dulu lagu kat BLOG aku ni . ada PAHAM ? baguss :)

harini aku nak share sikit lirik lagu tu , harap korang enjoyyy . :D

BE MINE by TASHA MANSHAHAR :



Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu
You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang
Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja

c/o :
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever . 



p/s : aku dah ulang lagu ni nak dekat 20 kali tau . 
        Hope korang pon same :)



No comments:

Post a Comment