I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 18 February 2012

HOT ? HOTAK KAU .


HAHA , kesian korang kan ? hari-2 kene dengar aku bebel . macam lah best sangad . tapi takpelah , aku blogging nie pon sebab suke-2 and nak dijadikan sebagai hobi jer . tak nak cari PUBLISITI murahan pon . 

Disebabkan entry-2 and post-2 yang aku tulis ni tak best , mesti korang bosan kan ? HUHU , sabar je lah kawannn :)

Ok , harini aku nak bebel tentang seorang budak yang boleh dikatakan HOT .
 HOT ? macam nii ker ? --------->>>>>>>>>>
HAHA , itu memang lah hot . namapun matahari . tapi , bukan hot tu yang aku nak bebelkan . 

HAHA , maksud aku macamni , posing maut + menampakan ape yang sepatutnya tak nampak . korang paham maksud aku kan ?
kalau tak paham , buat-2 paham ajela okaayy ? 

tak paham betul , seronok ker buat camtu ? tak takot dosa ker ? kalau setakat freehair , aku boley paham lagi lah . ni tak , tunjuk sana , tunjuk sini . tebukak sana , tebukak sini . ish3 . dalam ic tulis ISLAM , tengok-2 , hmmm . 

pelik , budak-2 zaman sekarang . 

Okkay , aku mengaku . pic kau memang HOT-2 . tapiiii .

Api neraka lagi HOT lah sayangs :)

takot tak ? takot tak ? renung-2 kan lah yeee .

watlek , watpeace , CHILLLLL :D