I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 22 March 2013

Mohon gelak

Bangunnnnn ! Assalamualaikum cikgu . kehkeh . duduk duduk .


Hai cik adik , cik abang , mak , nenek , makcik , pakcik , Kak Ton Beauty Umaira , Rosmah , pakcik jual cendol , makcik jual karipap , brader jual air , kakak beli kangkung dan lain lain . Okay . dah lama tak update blog .

Ya , sudah sebulan aku tak update blog .
 Sebulan woi .
 SEBUUULAAANNNN .

okay . korang semua toksah tanya kemana aku menghilang .
ceritanya macamni , ( nak cerita jugak kenapa aku menghilang keh kehkeh )
aku sebenarnya telah disorok oleh KakTon Beauty Umaira .
Sebulan , lemas , hanyut .
Adaa ke patut KakTon ajak aku join iklan Beauty Umaira dia
 AAAAA mengarut.


Hmm , okay .
Apasal semua benda yang aku tulis bajet lawak tak lawak ni . kahkahkahkah (sekali lagi tak lawak )

Okay . sebenarnya aku tak tau nak tulis apa . Tercampak dekat sini pun sebenarnya kebetulan .
Aku tekan huruf b tup tup keluar budaksukabebel.blogspot .
 Cehh , baru aku ingat ade blog rupanya . ( okay tak lawak )

Ini yang aku tak paham . Kenapa kalau nak cakap sesuatu kene lawak ?
Habestu yang tak reti buat lawak duduk diam tengok iklan Kak Ton . Macamtu ?

Okay , bukan semua situation boleh buat lawak . Contoh :

Abu : Weh Mail , awek kau kene langgar kereta tadi . Kahkahkah . kelakar gilaa .

korang agak agak apa reaksi Mail ? Tumbuk Abu ? tikam ? atau mungkin kurung Abu didalam bilik bersama sekawan kambing selama sebulan . Mungkin . Barangkali .

Kalau aku jadi Mail aku akan kurung Abu bersama dengan KakTon Beauty Umaira .
Pasti lebih tertekan .


Okaylah . dah cukup kot . Nak sambung tengok Bola Malaysia vs Yemen



GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

Nah pantun dua kerat dari aku .

Iklan KakTon comel gila ,
Dah baca harap gelak .


Okay . tak lawak lagi . ARGHHHH TENSIONNN

Gelak lah woiiiiiii