I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 23 January 2012

CUTI sekolah bukan CUTI homework



Kalau aku cakap pasal CUTI SEKOLAH , mesti ramai budak-2 sekolah macam aku akan buat muka macam nie ------>>>>>


wahhhh . so hepyyyy . :D

TETAPI , disebalik seribu kegembiraan itu . terselitlah BERJUTA-2 kesesalan . nak tau tak apa ? HOMEWORK yang bertimbun (dah boleh buat bukit )

haha , mungkin sebagai cikgu , dah tanggunggjawab  diorang nak bagi homework supaya budak-2 sekolah tak lalai kan ? tapiii , budak sekolah macam aku 58% akan rase macam nie :

*aduhhh , malas tol nak buat . on9 fesbuk lagi best ,
*kalau tak buat , ti kene rotan  .
*dah name pon CUTI , patutnye tak perlu ade homework .
*lantak lah , aku tetap tak nak buat .

lagi 42% akan cakap macamni :
*bagus jugak ade homework . tak lah bosan sgt .
                                                      *eh , kene buat ni . wajib !
                                                      *aha ! sebelum on9 fesbuk , kene siapkan dulu nie .

Wahai budak-2 sekolah sekalian , tak salah kalau nak on9 fesbuk , main gem , or hang out dgn family , just , kene pastikan homework korang , siap sepenuhnye ok !

ini sume kan untu kebaikan korang jugak . "watlek , watpeace "


HAHA . :D

No comments:

Post a Comment