I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 27 January 2012

POSE muka BUKU







hey korang ! korang ! korang ! ok , korang mesti selalu dengar pasal muka buku kan ? errr , bukan muka buku yang macam nie ---->


HAHA , ok ! aku gurau jer tadi ! haaaa , muka buku or name saintifiknye FACEBOOK ! aku rasee , korang yang tengah bace nie pon , mesti ade akaun 'fesbuk" walaupun satu kan ?


kalau korang bukak FACEBOOK korang tu , mesti penuh "recent stories anda dengan gambar-2 yang dipose oleh gadis-2 cantik kan?

ANTARA JENIS-2 POSE yang POPULAR :


HAHA , korang mesti akan tergelak bila tengok-2 pose-2 ni kan ? HAHA , secara jujurnya aku cakap , aku pon penah pose salah satu dari pose-2 yang berkenaan . bile tengok balik , kelakar lah jugak .

Tapii , tak salah kan ?? setiap orang ade hak masing-2 nak buat apa yang diorang suka , dosa ? sendiri mau ingat lah . Tapi memang tak digalakkan lah kan ? Pandai Buat , Pandai Tanggung lah . chilll . :D







No comments:

Post a Comment