I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 20 January 2012

BLOG AKU YANG BELAJAR

ASSALAMUALAIKUM . .

hmmm , baik korang jage-2 . budak tak kidal nak mula berceloteh nie . tak takut ? ok , boleh teruskan pembacaan anda .

korang bosan tak bace blog aku yang tak berape best nie ? yela kan , blog orang lain sume ade blink-2 . aku ? hmmm . boringg kan ?

aku teringin jugak nak ade blog blink-2 camtu . who knows ? one day maybe , :D so , sape-2 yang berminat nak ajarkan , sila-2 lah rajin-2kan diri yer . aku pon teringin jugak .

hope korang , korang and korang , tak kedekut lah nak ajarkan aku .
sooooo , jOm same-2 kite bace pantun aku ni .

"BUAH CEMPEDAK DI LUAR PAGAR" , (eh , kat rumah jiran aku pon ade lah )
AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN , (galah dah hilang , ntah sape ntah yang rembat)
SAYA BUDAK BARU BELAJAR , (memang lah baru belajar , takkan dah keje )
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN, (bagus , bagus , bagus )

1 comment:

  1. hahax ieya..aqu un na suwoh kau ajaq aku tlg bgi adew lagu at blog aquew..hehehe

    ReplyDelete