I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 2 February 2012

SUKA KELAS TAHANAN ?




KELAS TAHANAN ?? APAAAAA ? yeah ! muka aku macam ayam berak kapur lepas dapat tau aku akan kene KELAS TAHANAN ! WHAT ? Siti Sofia Bt . Mohd Amin kene kelas tahanan ? aku sendiri pon tak percaya , haha .  

aku rasa , takde sape-2 pon yang suke KELAS TAHANAN ! aku ? lagi lah tak suka , tulah , sape suruh tak siapkan homework . !
EHEM-2 , PEMBETULAN ! aku bukan tak siap lah ! just penyakit LUPA aku nie je yang tak hilang-2 sejak dulu .

HAHA , nasib lah kan ? apa boleh buat . yeah ! nie class tahanan aku yang pertame , and aku PROMISE , yang nie yang terakhir . TAK NAKKK KELASSS TAHANANN

No comments:

Post a Comment