I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 11 February 2012

kite kan sama :)



aku dikelilingi oleh orang-2 yang hanya mahu mencari kesalahan orang lain .  kecuali family aku lah ! dorang adalah yang terbaek :) . setiap perkara yang dilakukan , komfem aku akan terima kutukan or bebelen pihak-2 tertentu . aku tak nak mention nama kat sini :)

susah kan nak puaskan hati semua orang ? semua nak PERFECT jer ~ tak penah pon fikir perasaan orang lain . nasib baiklah aku ade seseorang yang amat peka dengan segala amukan aku , haha .

pelik betul manusia , tak pernah nak hargai ~

p/s : before nak kutuk sesiape , tengok dulu diri sendiri . :)
      " hey , kau pon makhluk Allah lah . buat ape nak kutuk makhluk sejenis dengan kau !
       fikir-fikir kan lah ye :)


2 comments: